Beleolvasnál a könyvbe kockázat nélkül?

 

Kérd az ingyenes fejezeteket:

  

Teljesen jogos az igényed hiszen a boltban sem veszel meg úgy egy könyvet, hogy ne lapoznál bele.

  • Az ingyenes fejezet 94 oldal, ami VÁÓ, máshol egy komplett könyv!
  • Azért készítettem, hogy valóban el tudd dönteni, hogy megér-e a vállalkozásod a 4.990 Ft-ot. Megengedheted magadnak  a könyvet? Szükséged van a benne lévő tudásra?
  • Azt is szerettem volna, ha beleolvasol, mert ez kicsit más lett, mint a megszokott szakkönyvek. Lehet ragaszkosz a tankönyvi stílushoz és a szakszavakhoz, de ilyeneket nem fogsz benne találni. Olvasmányos, gyakorlatias és tele van történetekkel.
  • Több fejezetből válogattam részeket. Kevésbé tudatosan, inkább a fejezetek elejét, hogy kaphass egy átfogó képet.
  • Egyes marketingesek óvtak attól, hogy ingyenes fejezeteket adjak. Azt mondták, hogy senki nem olvas el 94 oldalt, és így a könyvet sem fogja megvenni. Szerintem akinek fontos a vállalkozása és fejlődni szeretne, az elolvassa az ingyenes fejezeteket és talán vásárol is, mert a könyvnek újra nagy értéke van. Kézbe vehető, beleszagolható és újra fellapozható, ha szükség van rá. Mikor veszel elő újra egy PDF fájlt?

 

Töltsd le az ingyenes fejezeteket


"Meg akarlak tanítani, hogyan adj értéket a piacodnak és hogyan oszd meg könnyedén a tudásodat a világgal. Milyen lenne, ha ebben nem mutatnék példát? Persze nem vagyok naiv, tudom, hogy a legtöbben csak akkor állnak majd neki tartalommarketingnek, ha látják, micsoda erő van benne. Biztos vagyok benne, hogy a te vállalkozásodat is még fantasztikusabbá teheti. Azt, hogy mit kell tenned, a lépéseket pedig beleírtam a könyvbe. "


-Bártfai Balázs,  a könyv szerzője
 

Szerezz INSTANT Hozzáférést, a Tartalommarketing a Gyakorlatban című könyv ingyenes fejezeteihez